Referenties

Tante Theater werkt voor uiteenlopende en gerenommeerde opdrachtgevers in het hele land. Samen met mijn personages verzorg ik al sinds 2000 de theatrale communicatie tijdens diverse evenementen. Dat kan een opening zijn, de start van een project, een congres of speciale netwerkbijeenkomst. Ook voor niet-zakelijke gelegenheden kan ik wensen vervullen. Al mijn acts zijn op maat en worden in nauwe afstemming met mijn opdrachtgevers in de praktijk gebracht.

Personages op maat

Om je boodschap zo goed mogelijk over te brengen, verdiep ik me altijd in je bedrijf en de doelgroep en doelstelling van de gelegenheid. In dit traject denk ik met je mee en geef ik advies over de mogelijke aanpak, van idee tot uitwerking en realisatie.

We zorgen er altijd voor dat inhoud en vorm naadloos op elkaar aansluiten. Daarbij kijken we welke personages passend zijn. Waar nodig creëren we de personages die precies aansluiten bij het project. Ik werk veel met Mevrouw Groentjes en met Nijmeegse Annie natuurlijk. Maar ook andere performers zijn mogelijk.

Recente projecten

Nijmegen Arnhem Business

De verbinding tussen Nijmegen en Arnhem business vastgelegd onder het motto schuren met de buren. Was sic...

Nijmeegse Vierdaagse

Tijdens de Nijmeegse vier dagen zijn Nijmeegse Annie en haar partner Gringo steevast van de partij op ter...

ROC Nijmegen

Hou het mooi, gooi ff weg die zooi! Campagne voor en met de leerlingen van het ROC Nijmegen om bewust te ...

Velo City

Velo City het fiets evenement dat over de wereld rolt, nu ook in Nijmegen. Alles dat tolt en rolt mag mee...