De verhalenjurk

Familievoorstelling gezocht?

Met de Verhalenjurk heeft Tante Theater een unieke muziektheatervoorstelling ontwikkeld. Een interactieve kindertheatervoorstelling met muziek, van opera tot rap voor de hele familie. De grootste jurk ter wereld, met een schoot van 12 bij 9 meter. Kinderen zitten op poefjes bovenop de jurk, als ware het een gigantische moederschoot. Zij beleven de voorstelling van heel dichtbij en maken er zo echt deel vanuit.

Allemaal op de moederschoot

Op de Verhalenjurk is plek voor iedereen. Voor kinderen, groot en klein. En voor iedereen die het leuk vindt om samen te luisteren, zingen, springen en dansen. Het verhaal ontvouwt zich onder je neus en maakt het mogelijk om theater van heel dichtbij te beleven. Alle verhalen staan te trappelen om naar buiten te komen via de immense jurk. Dat maakt de Verhalenjurk tot een unieke kindervoorstelling uit Nijmegen en voor het hele land. Ook geschikt voor een familiedag bij u op het bedrijf.

Kindertheater uit Nijmegen gezocht?

De Verhalenjurk gaat het theater door en toert door heel Nederland. Tante Roza tovert samen met de kinderen spannende verhalen uit haar verhalenjurk. Ze heeft plek voor zo’n 200 kinderen per voorstelling. Er zijn 2 verschillende voorstellingen:

  • Theatervoorstelling De Gaapdraak. Bij deze voorstelling hoort ook het kinderboek De Gaapdraak.
  • Theatervoorstelling De Rap-Prin6.

Kindervoorstelling De Verhalenjurk wordt mogelijk gemaakt door:

  • Andrea Dierssen (actrice)
  • Fleur Janssen (actrice en zangeres)
  • Evelien Asberg (actrice en sopraan)
  • Michel Kuijpers (ondersteuning, opbouw en rekwisieten)
  • Claudia van Kesteren (ontwerp, idee, tekst en productie)

Ben je op zoek naar kindertheater in Nijmegen of omgeving? En wil je meer weten over de Verhalenjurk? Neem dan contact op met Tante Theater.